Chinese biologie: 11 mensen met specifieke plasmabehandeling voor gerehabiliteerde patiënten

- Feb 14, 2020-

Chinese biologie:

11 mensen met specifieke plasmabehandeling voor gerehabiliteerde patiënten

Beijing News Express Op de avond van 13 februari zei China Bio dat virus-neutraliserende antilichamen met een hoge titer zijn gedetecteerd in het plasma van de pas herstelde pneumokokkenpneumoniepatiënten. Het experiment heeft bewezen dat het het nieuwe coronavirus effectief kan doden. De behandeling van 11 ernstig zieke patiënten heeft significante resultaten behaald. "


China Biological beweert dat het na strenge bloedbiologische veiligheidstests, virusinactivatie en antivirale activiteitstests met succes speciaal vrij plasma heeft voorbereid voor klinische behandeling. In China Biological Wuhan Institute of Biological Products, Sinopharm Wuhan Blood Products Co., Ltd., Wuhan First People's Hospital of Jiangxia District, Wuhan Blood Center, Wuhan Institute of Virology, Chinese Academy of Sciences en China Food and Drug Testing Research Institute, in nauwe samenwerking, in klinische behandeling van kritisch zieke patiënten.


Op 8 februari werd de eerste fase van de nieuwe kroonvrije plasmabehandeling van 3 kritiek zieke patiënten uitgevoerd in het First People's Hospital van Jiangxia met behulp van het nieuwe met coronavirus geïnfecteerde pneumonie-diagnose en behandelingsprogramma (de vijfde editie) als leidraad. District, en wordt momenteel behandeld met volgende ziekenhuizen. Meer dan 10 ernstig zieke patiënten. Klinisch namen na 12 tot 24 uur behandeling de belangrijkste ontstekingsindicatoren in het laboratorium aanzienlijk af, nam het aandeel lymfocyten toe, verbeterden sleutelindicatoren zoals bloedzuurstofverzadiging en virale belasting en verbeterde klinische tekenen en symptomen aanzienlijk.


"Xinguan speciale gratis plasmaproducten zijn plasma gedoneerd door nieuwe kroonvirusspecifieke antilichamen met hoge prioriteit, gedoneerd door revalidatiepatiënten, verwerkt na virusinactivatie en getest tegen nieuwe kroonvirus neutraliserende antilichamen en meerdere pathogene micro-organismen voor nieuwe kroonpneumonie. Behandeling van ernstig zieke patiënten ".


De Chinese biologie vermeldde ook dat experts zeiden dat vanuit het perspectief van klinische pathogenese, de meeste patiënten met neocoronaire pneumonie na behandeling en revalidatie specifieke antilichamen tegen neocoronavirus in het lichaam zullen produceren, die het virus kunnen doden en opruimen. Op dit moment, onder het uitgangspunt van een gebrek aan vaccins en specifieke therapeutische geneesmiddelen, is het gebruik van dit speciale vrije plasmaproduct voor de behandeling van neocoronavirusinfecties de meest effectieve methode, die de mortaliteit van kritiek zieke patiënten aanzienlijk kan verminderen.


Volgens China Biological is het plasma van herstellende patiënten, herstellende van neocoronaire pneumonie, de meest toegankelijke bron voor klinische specifieke behandeling, uitgaande van het huidige gebrek aan vaccins en specifieke medicijnen.


China Biologisch Initiatief Nieuwe coronaire pneumonie-herstellers hebben plasma gedoneerd. Voorwaarden voor donatie zijn onder meer "Revalidatie van patiënten met nieuwe coronaire longontsteking in de leeftijd van 18-60 jaar, bevestigde infectie met het nieuwe coronavirus, huidige gezondheidstoestand na ontslag, geen ander ongemak en de bereidheid om hun eigen plasma te doneren helpt anderen" en meer.

Volgens de inhoud van het voorstel bevindt het huidige donatieadres zich in het Bloeddonatiehuis (Plasmadonatiepunt voor patiënten met nieuwe coronaire longontstekingpatiënten) (nr. 234 Jiefang Road, Wuchang District, Wuhan City) en het telefoonnummer van de donatie is 13871360262 (Wu Xiao), 17771457302 (Mao Min), 13886033659 (Mei Yu).


Op de avond van 13 februari belde een verslaggever van Beijing News bovenstaand donatiecontact. Het personeel vertelde de verslaggever dat het bloeddonatiehuis is gebouwd en morgen formeel kan worden geschonken. Nu is zijn telefoon ook 24 uur per dag ingeschakeld. Bel voor een afspraak om bloed te doneren.


Volgens de huidige gegevens heeft de provincie Hubei cumulatief 48.206 patiënten met nieuwe coronaire pneumonie bevestigd en 3.441 patiënten genezen