BAIKE Home Garden Hangend vogelhuisje in de vorm van een eikel

Naam: BK-7304 BAIKE Home Garden Eikelvormig hangend vogelhuisje Materiaal: bamboepoeder, stro, koffieschaal, notendop en kaf Kleur: Veelkleurig Oorsprong GG-versterker; Levering: Taizhou Tentoonstellingskenmerken: Groene en milieubescherming Fabrikant: Taizhou Baike Biological Technology Co., Ltd ....
Praat nu

Productdetails

NaamBK-7304 BAIKE Home Garden Eikelvormig hangend vogelhuisje

Materiaal: bamboepoeder, stro, koffieschelp, notendop en kaf

Kleur:Veelkleurig

Oorsprong GG-versterker; Levering: Taizhou

Expositiekenmerken: groen en milieubescherming

Fabrikant: Taizhou Baike Biological Technology Co., Ltd.BSCI: 382023

Website: http://www.baikeflowerpot.com

Contactgegevens:Emily Chi /sales@baikeflowerpot.com /0086-15858613278

Invoering:BK-7304 BAIKE Home Garden Eikelvormig hangend vogelhuisjeis een nieuw product ontworpen door Taizhou Baike Biological Technology Co., Ltd. voor dehuisdieren collectiein 2020

1. Ontwerp: het product keurt het hangende ontwerp van henneptouw goed.Eikelvormig en is verdeeld in 2 delen——het bovendeksel en het lichaam.Het uiterlijk ziet eruit als eenn eikel is er een hol voor vogelsbinnenkomst en uit. Het gat zorgt voor een goede ventilatie en verlichting.Het zachte en mooie vormontwerp, licht en eenvoudig en soepeloppervlakte provide meer comfortabele leefomgeving voor vogels.Er bestaata afvoergat aan de onderkant voor linksaking water, het gespleten ontwerp is handiger om te reinigen

2. Materiaal: het is anders dan deactueelmaterialen op de markt, omdat we milieuvriendelijk landbouwafval als belangrijkste productiemateriaal gebruiken, zoals bamboepoeder, stro, koffiedoppen, notendoppen en kaf.

3. Voordeel: Deze bloempot heeft een stabiele structuur, zuur- en alkalibestendigheid, materiaals zijnUVweerstand, temperatuurgebruik makend vanbereikis tussen-10tot 100 graden,wat kan zijngebruikd continuindoor of outdoor.

4.Functie: Het product moet met henneptouw of andere accessoires aan de boom worden gehangen. Its klein en gemakkelijk te demonteren, wat gemakkelijk is om mee te nemen en te wassen.De afvoer zit vast in de bodemis handig voorlekkend water, waardoor de producten droog en netjes blijven.

5.Kleur: er zijn 5 soorten grondstofkleuren, daarnaast kunnen er meerdere kleuren worden gemaakt volgens de Pantone-kleurenkaart en kan de kleur worden geselecteerd op basis van verschillende omgevingen.

6.Toepassingen: geschikt voor kleine vogels, er zijn veel plaatsenom het op te hangen, zoals buiten, kleine tuinen, bomen of balkon, enz.

7. maat:BK-7304-A deksel deksel φ16.4*7cm

BK-7304-B lichaam φ14.6*13.2cm

8. levensduur: 2-3 jaar

9.MOQ:500STUKS

10.MOA: USD5000 / Bziek

11. datum van dlevering: 40 dagen na bevestiging van de bestelling en ontvangst van 30% aanbetaling.

12. wij accepteren OEM.

13.We accepteren productaanpassing.

14.Betalingstermijn: L / C op zicht, TT (aanbetaling van 30% enpay het saldo tegen de kopie van de vrachtbrief.)


Hot Tags: baike home garden eikelvormig hangend vogelhuisje, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, groothandel

Onderzoek

You Might Also Like