Baike biologische Tech. Co., Ltd. is een productiebedrijf van biologische planter als leverancier van eco-vriendelijk, innovatief, modieus, trendy en kleurrijke plantenbakken.

Onze plantenbakken gebruiken de meest geavanceerde biologisch afbreekbaar composieten gemaakt van agrarische residuen en het belangrijkste materiaal is een plantaardige vezel. We hebben de beste deskundigen in onderzoek en ontwikkeling samen met belangrijke hoofdsteden geïnvesteerd om te leiden tot de huidige technologie ingezet. Deze volledig beheersbaar en stabiele technologie is uniek voor Baike. Het gehele productieproces is zorgvuldig ontworpen om ervoor te zorgen dat onze producten zijn echt milieuvriendelijk.

Ons team van professionele productie bezit uitstekende mechanische apparatuur, wetenschappelijke ontwerp van het productieproces, strikte kwaliteitscontrole, nauwgezette fabriek beheer en 5S Sitebeheer

 

Baike hechten veel belang aan niet alleen producten, maar ook klantenservice, de laatstgenoemde wordt beschouwd als een deel van de producten door Baike. Klant is eerste Baiker het bovenste dienst principe.

 

Professionele buitenlandse handel team:

We zijn toegewijd aan het begrijpen van de vraag van de markt, om te voldoen aan de behoeften van de klant, om klanten te voorzien kwaliteitsdiensten. Wij zijn van mening dat Baike brengt u bekwame en enthousiaste beproeving,


Bedrijfsfilosofie:

Realiseren van zelf-transcendentie, houden om vooruitgang te boeken, de thuissituatie perfect integreren in de natuur maken.


Prestatie:

Het bedrijf bezit 40 octrooien, met inbegrip van twee uitvinding octrooi en een Utility ModelOctrooien.